Wie zijn wij?
Mondo-R is een recruitment bureau en handelsnaam van Jurriaan Pennartz Recruitment (KvK 76709965). Het kantoor is gevestigd aan de Ringbaan-Oost 116c te Tilburg. Als recruitment bureau zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoons- of bedrijfsgegevens.

Van wie verzamelen wij (persoons)gegevens
Wij verzamelen gegevens van:

  • bezoekers en gebruikers van de website
  • (potentiële) kandidaten en sollicitanten
  • zakelijke relaties: (potentiële) klanten en opdrachtgevers


Bezoekers en gebruikers van de website

Als je onze website bezoekt, verzamelen wij informatie gerelateerd aan het type apparaat, browser en hoe je mijn website gebruikt. Deze informatie helpt ons om de website te verbeteren en draagt bij aan jouw gebruiksgemak. Het gaat om niet-identificeerbare informatie over gebruikers van mijn website zoals bijvoorbeeld datum en tijd van toegang, de bron vanwaar je rechtstreeks bent doorgelinkt naar mijn website, het besturingssysteem dat je gebruikt, de onderdelen van de website die je bezoekt, de pagina’s van de website die je hebt bezocht, informatie over het type apparaat dat je gebruikt en het materiaal dat je downloadt van de website.

Wij maken gebruik van cookies en webstatistieken. Dat doen we om te kijken hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze informatie helpt ons om de site te verbeteren. Een cookie is een bestand dat op jouw computer wordt opgeslagen. Bij een vervolgbezoek op mijn website kunnen deze cookies worden herkend. Je kunt hier meer over lezen in de volledige cookieverklaring.

PROFESSIONALS: (POTENTIËLE) KANDIDATEN EN SOLLICITANTEN

Wij verzamelen en verwerken jouw gegevens voor de uitvoering van onze diensten waaronder recruitment, talent sourcing, werving en selectie en/of individuele loopbaanbegeleiding, bijvoorbeeld wanneer jij:

  • jouw gegevens invult of achterlaat op onze website door het invullen van het aanmeld- of contactformulier;
  • je bij ons inschrijft of aanmeldt – ongeacht op welke wijze – als (potentiële) werkzoekende.

 

De informatie verwerken wij om de overeenkomst en/of de voorwaarden die we met jou als professional (werkzoekende / sollicitant / kandidaat) zijn overeengekomen goed uit te kunnen voeren en om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Meer specifiek gaat het om de volgende persoonsgegevens:

  • NAW gegevens, e-mailadres en andere contactgegevens
  • geboortegegevens, leeftijd, geslacht
  • curriculum vitae (cv), informatie over opleiding, stages en werkervaring
  • gegevens over trainingen en opleidingen en/of testen die jij hebt gevolgd of gedaan;
  • gegevens over beschikbaarheid en verlof
  • andere gegevens die van belang (kunnen) zijn in het kader van de beoordeling van de geschiktheid van jou als kandidaat, bijvoorbeeld referenties en getuigschriften
  • andere gegevens die van belang (kunnen) zijn in het kader van jouw wensen en ambities ten aanzien van een (nieuwe) baan of opdracht.
  • pasfoto en video (introductie) – op vrijwillige basis.


Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw gegevens om te kunnen voldoen aan het doel waarvoor het verzameld is. De vereiste bewaartermijn stellen we vast aan de hand van wet- en regelgeving en eventuele claimrisico’s waarbij het uitgangspunt is dat wij de gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk.

Jouw gegevens (cv, werkervaring, opleiding, persoonlijke voorkeuren e.d.) mogen wij na jouw toestemming tot twee jaar na ons eerste contact bewaren. Je krijgt twee jaar na het eerste contact een bericht van ons dat jouw gegevens (nog) in ons systemen staan en waarin je wordt gevraagd om toestemming om deze gegevens opnieuw met twee jaar in onze systemen te laten staan. Geef je hiervoor geen toestemming, dan worden jouw gegevens definitief verwijderd – uiteraard met inachtneming van eventuele wettelijke bewaartermijnen.

Met wie kunnen wij jouw persoonsgegevens delen?
Als recruitment bureau kunnen wij jouw persoonsgegevens doorgeven aan derden. Uiteraard doen we dit alleen na uitdrukkelijke toestemming van jou als (potentiële) kandidaat, sollicitant of zzp’er. Jouw gegevens kunnen worden verstrekt aan de volgende ontvangers;

  • klanten en opdrachtgevers waar wij jou voor zouden kunnen stellen, waar je via ons aan het werk gaat of die ons vragen onze dienstverlening in te zetten voor jouw loopbaanbegeleiding, coaching, bemiddeling of outplacement. Alvorens verstrekking van jouw gegevens aan dit type ontvanger zullen wij een verwerkersovereenkomst afsluiten met de betreffende partij(en)
  • aan (overheids)instanties in gevallen waarin wij hiertoe worden verplicht, bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of een gerechtelijk vonnis.


Jouw rechten: inzage in en toegang tot jouw gegevens

Je hebt te allen tijden het recht om een verzoek in te dienen voor;

  • inzage in de persoonsgegevens die wij van jou verwerken
  • rectificatie van je persoonsgegevens
  • verwijdering van je persoonsgegevens of beperking van verwerking: in bepaalde omstandigheden, tenzij wij een goede reden, zoals een wettelijke verplichting, hebben om de persoonsgegevens te verwerken of niet te verwijderen
  • beperking van of een bezwaar over de verwerking van de persoonsgegevens
  • overdracht van je gegevens.

In geval jij een dergelijk verzoek indient moeten wij ter bescherming van de persoonsgegevens jouw identiteit kunnen vaststellen alvorens deze gegevens te kunnen verstrekken. Voor het opvragen van je gegevens kun je contact opnemen via info@mondo-r.nl. In het geval je hebt aangegeven dat je je gegevens wil laten verwijderen en wij jouw identiteit hebben kunnen vaststellen, ontvang je een bevestiging dat jouw gegevens binnen 24 uur worden verwijderd uit ons systeem.

Beveiliging gegevens
Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Wijzigingen
Mondo-R behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze pagina gepubliceerd worden. Check deze pagina daarom regelmatig voor een update van ons privacy beleid.

Vragen over dit privacy statement?
Heb je vragen over ons privacy statement? We beantwoorden ze graag, stuur een mail naar info@mondo-r.nl.

Klachten
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer je van mening bent dat jouw gegevens op onzorgvuldige wijze zijn verwerkt of zijn opgeslagen.

ZAKELIJKE RELATIES: WERKGEVERS EN OPDRACHTGEVERS

Als recruitment bureau verwerken wij persoonsgegevens van personen die werkzaam zijn voor ondernemingen waarmee wij zaken doen (1) voor het doen van aanbiedingen voor en/of verstrekken van informatie over mijn dienstverlening, (2) om een zakelijke relatie te onderhouden en (3) een opdrachtovereenkomst te sluiten en te onderhouden.

De informatie verwerken wij om de overeenkomst en/of algemene voorwaarden die wij met jou als (potentiële) klant / opdrachtgever zijn overeengekomen goed uit te kunnen voeren en om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

Wanneer verzamelen we jouw (bedrijfs)gegevens?
We verzamelen jouw (bedrijfs)gegevens bijvoorbeeld als;

  • je onze website bezoekt; het gaat hier om niet-identificeerbare gegevens, zie het kopje ‘Bezoekers en gebruikers van de website’
  • je jouw gegevens invult of achterlaat op onze website door het invullen van het contactformulier
  • je je bij ons aanmeldt – ongeacht op welke wijze – als (potentiële) klant of opdrachtgever

 

En in het geval als wij jouw persoonsgegevens niet direct van jou heb gekregen, maar zelf hebben verzameld;

  • van internet en/of via printed media, enkel indien wij een gerechtvaardigde reden hebben om te veronderstellen dat je geïnteresseerd zou zijn in onze dienstverlening, bijvoorbeeld omdat wij aanknopingspunten zie om jou of jouw organisatie of werkgever te helpen bij het oplossen van eventuele recruitment- of wervingsuitdagingen. In dat geval word je door ons benaderd met als doel inzicht te verkrijgen in of je al dan niet interesse hebt in onze dienstverlening. Heb je geen interesse dan kunnen we alsnog relevante gegevens van jou of jouw werkgever verwerken om rekening te houden met de wens om niet (opnieuw) door ons benaderd te worden


Welke persoonsgegevens verzamelen wij van jou en/of jouw bedrijf of werkgever?
We verzamelen onderstaande (bedrijfs)gegevens van jou en/of de organisatie waarvoor je werkzaam bent:

  • naam en contactgegevens
  • functie
  • gegevens van het bedrijf waarvoor je werkt of dat je vertegenwoordigt
  • gegevens om een goede zakelijke relatie met je kunnen onderhouden
  • gegevens ten behoeve van evenementen en bijeenkomsten.


Hoe lang bewaren we deze gegevens?

De bewaartermijnen die we hanteren, zijn afhankelijk van de relevantie van de gegevens voor het onderhouden van of vastleggen van onze relatie en de overige hierboven genoemde doelen, toepasselijke wettelijke bewaartermijnen, eventuele claimrisico’s of andere verplichtingen waarbij uitgangspunt is dat jouw persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan daarvoor noodzakelijk.

Beveiliging gegevens
Jouw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Wijzigingen
Mondo-R behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze pagina gepubliceerd worden. Check deze pagina daarom regelmatig voor een update van ons privacy beleid.

Vragen over mijn privacy statement?
Heb je als (potentiële) klant of opdrachtgever vragen over dit privacy statement? Wij beantwoorden ze graag, stuur een mail naar info@mondo-r.nl

Klachten
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer je van mening bent dat jouw gegevens op onzorgvuldige wijze zijn verwerkt of zijn opgeslagen.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.